Ook het jaar 2019 legde ik weer vast op de gevoelige plaat. In het eerste kwartaal trapte ik af met een bezoekje aan Burgers’ Zoo, altijd goed voor een paar mooie beelden. Daarna maakte ik voor Arnhem2Day een kleine reportage van één van de museumwoningen in Arnhem. In februari was het tijd voor wat exotischere sferen: Kaapverdië. Terug in Nederland ging ik weer op pad voor Arnhem2Day, naar het lentefestival in Sonsbeek deze keer.

Het tweede kwartaal begon met een weekendje in een mooi kasteel in Tegelen met een vriendin, afgesloten met een bezoekje aan kasteeltuinen Arcen, waar ik mijn eerste date had met mijn vriend Carlo. Samen met hem bezocht ik daarna een sierradententoonstelling in het Afrikamuseum, de Keukenhof, oude auto’s in Venlo en het mooie Amersfoort. We wandelden langs kunstwerken in Hummelo, in de Limburgse natuur en over de pier in Scheveningen. Met een vriendin bezocht ik de kattententoonstelling in Vianen en voor Arnhem2Day fotografeerde ik het bijzondere Musis Sacrum in Arnhem.

Tijdens de zomer van dit jaar bezochten Carlo en ik Gaia Zoo en genoten we van het goede leven en de opera in Italië, afgesloten met een weekendje Mont-St-Michel. Verder bezochten we dicht bij huis het Openluchtmuseum, de Posbank en de indrukwekkende herdenking van Market Garden op de Ginkelse heide. Voor Arnhem2Day maakte ik een fotoserie in mijn eigen wijk, het Broek. Verder maakte ik een shoot van een collega op haar werkplek en oefende ik mijn vaardigheden tijdens een bijzondere bodypaintshoot. Ten slotte opende ik met Carlo mijn eigen fotostudio!

Het laatste stukje van het jaar begon met een weekendje in de Eiffel met Carlo en zijn familie. Ook genoten we van het strand in Bergen aan Zee, van het Eschermuseum in Den Haag, van de panda’s in Ouwehands en we liepen mee met de Arnhem Urban Trail. Voor Arnhem2Day fotografeerde ik de lego kunstwerken in Burgers’ Zoo en in de fotostudio maakte ik twee mooie, heel verschillende shoots van twee leuke dames.

Al met al weer een jaar waar ik veel moois voor de lens kreeg. Op naar meer mooie plaatjes in 2020!