189 moezelOnze reis naar IJsland werd op het laatste moment geannuleerd door de reisorganisatie. Maar omdat er een dag eerder bericht was geweest dat het door zou gaan, waren we toch in de stemming voor een buitenlandse reis. We besloten om een roadtrip door Duitsland te maken. Gelukkig lukte het om een paar mooie hotels last minute te boeken en we konden op pad… Via een tussenstop in Aken reden we naar Monschau voor de eerste twee overnachtingen. Daarna reden we via Vogelsang naar de volgende standplaats Trier. Van Trier ging het naar Cochem, met onderweg bezoek aan Piesport en Bernkastel. Daarna ging het naar het volgende hotel in Bad Münster Eifel, met onderweg bezoek aan Burg Eltz. Ten slotte reden we via de telescoop in Effelsberg en het openluchtmuseum in Kommern naar ons laatste hotel in het Limburgse Mechelen. Een geweldig leuke reis. Een eerste beeldimpressie vind je hier onder, meer foto’s volgen binnenkort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

291 uitzicht