Dit jaar stond net als het grootste deel van vorig jaar in het teken van corona. Toch waren er veel leuke momenten en hebben we mooie uitstapjes en reizen gemaakt. De eerste helft van het jaar waren we in de ban van opruimen, klussen en verhuizen. Vanaf 7 mei woont Carlo officieel bij mij in Arnhem.

Tussendoor genoten we in het begin van het jaar van de sneeuw. Gewoon in onze eigen achtertuin maar ook in de mooie Arnhemse parken van Presikhaaf en Sonsbeek en langs het water in Westervoort.

In Westervoort wandelen we vaker, ook als er geen sneeuw ligt. In het vroege voorjaar maakte ik daar een leuke serie van graffiti. Verder hadden we een uitstapje verder weg: een overnachting in een prachtig hotel in Coevorden. We genoten van lekker eten en natuur en stadjes in de omgeving.

Ook dichtbij huis maakten we leuke uitstapjes, zoals een lentewandeling in Park Lingezegen en het gebied tussen Arnhem en Nijmegen in. Veel natuur vlakbij.

In juni logeerden we een paar dagen in een prachtig hotel in Santpoort. Een heerlijk culinair avontuur, met uitstapjes onder meer naar de Zaanse Schans (in de regen) en wat er nog over was van de bollen.

In de zomer hadden we een reis naar Zweden gepland, maar dát zat er even niet in. In plaats daarvan knutselden we zelf een rondtoer in elkaar in ons eigen land. Ameland, Friesland en Noord-Holland waren de bestemmingen.

In september pakten we nog eens de auto voor een rondrit, deze keer door het mooie Denemarken. Net in de periode dat de coronamaatregelen daar even weg waren…

Een volgend uitstapje was samen met Carlo’s familie. Deze keer kon het jaarlijkse uitje gelukkig wel doorgaan. Cadzand-Bad was onze verblijfplaats. Heerlijk uitwaaien aan het strand en tijd voor elkaar.

Ten slotte gingen we in december voor het eerst weer een keer vliegen, naar Lanzarote. Met een bijzondere reden: mijn vijftigste verjaardag! Een mooie afsluiting van dit (foto)jaar.

Bedankt voor het volgen van mijn site en een gelukkig nieuw jaar gewenst!