Ooit zag ik een artikel in een tijdschrift over een hotel in Denemarken, met prachtige foto’s. Het leek me geweldig om er een keer heen te gaan, dus ik bewaarde de website voor het geval dat. Jaren later, in 2021, besloten Carlo en ik naar Denemarken te gaan. Meteen schoot me het hotel weer te binnen, zou het passen in onze route? Dat deed het niet helemaal, maar we vonden het allebei zo leuk, dat we de route aanpasten en Helenekilde een belangrijk onderdeel van de reis maakten: een driedaagse culinaire belevenis! En alle verwachtingen werden overtroffen: wat een prachtig hotel, wat een heerlijk eten en wat een rust. Deze blijft in herinnering als een van de mooiste hotels tot nu toe en komt terug op de bucketlist voor een herhaling. Ooit. Tot die tijd hebben we heimwee.

Een heerlijk strandje om uit te waaien.