Dit jaar was een heel bijzondere. We trapten het jaar af met het kopen van trouwringen en het reserveren van de trouwlocatie. In februari vierden we Carlo’s vijftigste verjaardag in Finland en in maart vierde ik dat ik in december vijftig was geworden met een high tea voor mijn vriendinnen. Erg leuk om iedereen weer eens life te zien, dat was in de coronajaren niet meer met iedereen gelukt.

In april waren we een weekendje in Amsterdam, waar we het concert van de Simple Minds bezochten. Twee keer uitgesteld en nu gepland op de dag dat we drie jaar samen waren, hoe attent van hen! Behalve het concert, bezochten we onder meer het Willet Holthuysen museum en NEMO.

Een tweede weekendje volgde al weer in mei: het jaarlijkse verrassingsweekend dat Carlo voor mij organiseert. Deze keer gingen we naar Friesland, waar we overnachtten in een heuse molen.

En twee maanden later was het tijd voor het hoogtepunt van dit jaar, onze trouwdag!

Gevolgd door een prachtige huwelijksreis naar IJsland (helaas met als toetje bij terugkomst corona…).

En ach, we hadden nog geen genoeg van het reizen. In september organiseerde ik een weekendje Kinderdijk en in november waren we een week in Egypte.

Als afsluiter van het jaar sliepen we een nachtje in Amsterdam, waar we de operavoorstelling van Turandot bijwoonden en een bezoek brachten aan het Rijksmuseum. Een mooi, cultureel verantwoord einde van het jaar. Hopelijk brengt 2023 ook weer een hoop moois. Gelukkig Nieuw jaar allemaal!